Εμεις και τι κανουμε

Όλα οσα πρέπει να ξέρετε για την ομάδα μας και πως λειτουργεί.

Εμείς

Eίμαστε μια παρέα φίλων που εδώ και 2,5 χρόνια ο μόνος σκοπός μας είναι να βοηθάμε και να στηρίζουμε άπορες οικογένειες. Ανθρώπους που πρίν λίγο καιρό είχαν τις δουλειές τους και μπορούσαν να ζήσουν τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια, αλλά η οικονομική κρίση και η ανεργία τους έφερε πολύ κοντά στην ανέχεια.

Πως λειτουργεί

Η λειτουργία της ομάδας στηρίζεται στις προσφορές των συναθρώπων μας. Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και 1 φορά το μήνα ετοιμάζουμε τα πακέτα των οικογενειών. Κάθε πακέτο ανάλογα με τα μέλη των οικογενειών περιέχει:

Ελαιόλαδο-Ηλιέλαιο-Αλέυρι-Ζάχαρη-Αλάτι-Γάλα-Ζυμαρικά-Κριθαράκι-Ρύζι-Φασόλια-Φακές-Ρεβύθια-Σάλτσες-Κονσέρβες-Δημητριακά-Μαρμελάδες-Μερέντα-Λεμόνι-Ξύδι-Παιδικές κρέμες -Ζαχαρώδη-Χαρτί υγείας-Χαρτοπετσέτες-Απ.πλυντηρίου-Σαμπουάν-Αφρολουτρο-Παμπερς-Απ.πιάτων-Χλωρίνη.

Όλα αυτά τα τρόφιμα για να συγκεντωθούν, κάθε μήνα γίνεται ένας τεράστιος αγώνας από τους εθελοντές μας και μέσα από την σελίδα της ομάδας μας κάνουμε αναρτήσεις με τις ελλείψεις που έχουμε, για να γίνουν τα πακέτα τροφίμων. Οπότε εδώ χρειαζόμαστε όλους εσάς, κοντά μας. Το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει ο καθένας είναι πολύ σημαντικό γι αυτές τις οικογένειες.

Συχνές ερωτήσεις