Η φωνη σας ακουγεται

Διαβάστε τί λένε οι εθελοντές μας για εμάς και την εμπειρία του με εμάς. Αν θέλεις κι εσύ να ακουστεί η γνώμη σου, επικοινώνησε μαζί μας.

Νιώθω ευλογημένη που γνώρισα την ομάδα προσφέρουμε από καρδιάς. Έζησα από κοντά το αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο έργο τους και χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στον κόσμο, που θυσιάζουν την προσωπική τους ζωή και στέρημα, για να βοηθήσουν άλλους συνανθρώπους τους και να ζουν με αξιοπρέπεια. Κάτι τέτοιες στιγμές με κάνουν να ελπίζω πως ο κόσμος μας τελικά μέσα σε όλη του την ασχήμια, έχει κάτι να τον ομορφαίνει.

- Έλενα Σίντι

Τον όρο εθελοντισμό δεν μου τον έμαθε κανένα σχολείο και κανένας καθηγητής. Μου τον έμαθε  η ΜΗΤΕΡΑ μου. Από πολύ μικρή ηλικία μου έμαθε να προσφέρω χωρίς να το λέω πουθενά, να το κρατάω μυστικό μου έλεγε, έτσι θα γεμίσει  η ψυχή μου ευτυχία. Ακολουθούσα τον δρόμο της και τον ακολουθώ άξια ακόμα. Με την ομάδα  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ έμαθα οτι υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι άνθρωποι που καθημερινά είναι εθελοντές χωρίς κανένας να ζητάει την αυτοπροβολή. Η ομάδα αν με ρώταγε κάποιος τι είναι για εμένα θα απαντούσα  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Πολύ περήφανη για αυτήν την ομάδα, για την μητέρα μου, για όλους τους άξιους εθελοντές της, για το τεράστιο αλλά αθόρυβο έργο τους. Μάθετε στα παιδιά σας τον εθελοντισμό και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν σωστοί άνθρωποι!

- Ελευθερία Μπαλάσκα

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας στηρίζετε και για όλα τα αγαθά που μας προσφέρετε και για όλο τον κόπο και την προσπάθειά σας. Τα έχουμε  πραγματικά ανάγκη γιατί ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος μου εργάζομαστε. Ο Θεός να σας έχει καλά να βοηθάτε όσους έχουν πρόβλημα.

- Δεσποινα -Θοδωρης

Ο εθελεντισμός είναι προσφορά! Είναι αγάπη! Κάθε φορά που η ομάδα κατάφερνε κ βοηθούσε όλο κ περισσότερες οικογένειες, φουσκώναμε από υπερηφάνια! Νιώθω ότι αυτή η ομάδα μου έμαθε να αγαπώ ακόμα περισσότερο τους γύρω μου! Να προσπαθώ ακόμα περισσότερο για οτιδήποτε! Δεν γνωρίζω όλους τους εθελοντές, μα τους αγαπώ όλους! Από αυτή την ομάδα μάθαμε τι σημαίνει προσφορά! Να είστε και να είμαστε όλοι καλά!

- Τασούλα Πάσογλου

Προσφέρουμε απο καρδιάς, μια ομάδα φτιαγμένη από όμορφους ανθρώπους για ανθρώπους που έχουν ανάγκη λόγω οικονομικής κρίσης. Χαρά μου που είμαι μέλος της.

- Λένα Βάλμα

Από παιδί μεγάλωσα σε μια οικογένεια με έντονη φιλανθρωπική δράση και ως μαμά πλέον θεωρώ χρέος μου να το μεταφέρω και στα δικά μου παιδιά. Καποια στιγμή αποφάσισα να ψάξω εκτός από τα πολύ γνωστά ιδρύματα και χώρους φιλοξενίας παιδιών να αναζητήσω άλλες ομάδες μικρότερης προβολής που πιθανόν είχαν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι βρήκα το ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ που πραγματικά το όνομα της ομάδας αντιπροσωπεύει ακριβώς την αδιάκοπη δουλειά μιας ομάδας εργαζομένων γυναικών που αφιλοκερδώς και με πολύ λίγα μέσα που διαθέτουν μετά την εργασία τους και θυσιάζοντας τον προσωπικό τους χρόνο βοηθούν με όλη τους την καρδιά οικογένειες ανέργων συνανθρώπων μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και πολλές φορές και πολλά άλλα που χρειάζονται οι οικογένειες. Ολα αυτά βεβαια με τις προσφορές από καρδιάς και πάλι των πολιτών που στηρίζουν την ομάδα με όλα τα αγαθά. Υπάρχουν βέβαια και αφανείς ήρωες όπως άνθρωποι που μεταφέρουν και συντονίζουν. Είμαι περήφανη που είμαι ένας πολύ μικρός κρίκος αυτής της αλυσίδας και πλέον τα αγόρια μου ζητάνε να πάμε στο ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι να μεγαλώσει αυτή η αλυσίδα και να μπορούν να λάβουν βοήθεια και άλλες οικογένειες που υποφέρουν. Σας Ευχαριστω που μου δίνετε την ευκαιρία να νιώθω καλύτερος άνθρωπος και να συνεχίζω να κάνω αυτό που έμαθα από παιδί. 

- Σαββαιδου Μαρία

Γνώρισα την ομάδα "Προσφέρουμε από καρδιάς" μέσω μιας άλλη ομάδας πριν 2μιση Χρόνια. Θέλοντας να χαρίσω μια κούνια έστειλαν έναν εθελοντή και έτσι είχα και τη πρώτη γνωριμία. Μετά από αυτό το διάστημα έχοντας γνωρίσει ιδρυτικά μέλη και εθελοντές της ομάδας  έχω να πω ότι η "καρδιά" τους είναι τεράστια. Δίνουν καθημερινά το καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν οποιον χρειαζεται βοηθεια. Κάθε χρόνο Χριστούγεννα και Πάσχα διοργανώνουν γιορτή στην οποία φροντίζουν με περίσσια αγάπη να ευχαριστήσουν εθελοντές αλλά και τους παραλήπτες της βοήθειας  .
Υπάρχει οργάνωση και σύστημα το οποίο παρόλο το φορτωμένο πρόγραμμα τους, καθότι εργαζόμενοι και οικογενειάρχες φροντίζουν να ακολουθούν.
Η χαρά του να βοηθάς είναι αξεπέραστο συναίσθημα και θέλει δύναμη ψυχής, και αυτή η ομάδα έχει μεγάλη "καρδιά".

- Αγγελική Καραμπινάκη

Προσφέρουμε από καρδιάς! Μόνο έτσι μπορεί κάποιος  να προσφέρει αληθινά και με ανηδιοτελεια! Μόνο από καρδιάς! Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στο δυναμικό αυτής της εθελοντικής ομάδας που όλοι δουλεύουν χωρίς εγωισμούς και προσωπικά συμφέροντα με κοινό στόχο: τη βοήθεια σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να κάνουμε νέους φίλους, να ανακαλύψουμε δυνατότητες που δεν γνωρίζαμε ότι ειχαμε, να μπορούμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο και ακόμα να μάθουμε και στα παιδιά μας την αξία του εθελοντισμού. 
Αγαπάμε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

- Παυλος Ονουφριαδης - Βάσω Βαρδη

Πατήστε πάνω στο κείμενο ώστε να απλωθεί!